BAŞKAN FATİH TOSYALI’NIN ENGELLİ BİREYLERE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ SÜRÜYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Abulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından, İskenderun Belediyesi aracılığıyla ihtiyaç sahibi bireylere ücretsiz akülü tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

Sosyal projelere büyük önem veren ve halkın ihtiyaçlarına dokunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, evlerinden dışarıya çıkamayan engelli vatandaşların toplum içinde yer edinmesinde kolaylık olsun diyle için akülü tekerlekli sandalye hediye ediyor.

Hatay genelindeki ihtiyaç sahiplerine bugüne dek 1000’i aşkın akülü tekerlekli sandalye dağıtımında bulunan Başkan Fatih Tosyalı, belediye binası önünde düzenlenen törenle, 100 adetini daha engelli bireylerle buluşturdu.
Başkan Tosyalı ve hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen akülü tekerlekli sandalyelerin, belediye bütçesine hiç bir maliyeti yok.

‘ENGELLİ PARKI PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ’
Dağıtım töreninde kısı bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tosyalı, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza akülü sandalye dağıtıyoruz. Bugüne kadar evlerinden dışarı çıkamayan engelli kardeşlerimiz artık dışarıda geziyorlar. İnşallah bu hemşerilerimize içinde sosyal tesisin olduğu bir de engelli parkı kazandıracağız” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise konuşmasında, “Başkanımız Fatih Tosyalı’yı tebrik ediyorum, gerçekten çok önemli bir görev üstlenmiş. Bu konuda yapılan çalışmalar engeli kardeşlerimiz tarafından baktığımızda çok önemli. Her zaman yanlarında olacağız, ihtiyaçları için koşturacağız, çözüm bulacağız” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında ise tüm ihtiyaç sahibi olan 100 kişiye akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Törene, Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Belen, Esma Gülay, Tayfun Boda ve belediye meclis üyeleri Erdal Keleş, Halil Ayğan, Emir Selim Yazar, Seçkin Yıldırımöz de katılım gösterdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR