MİLLETVEKİLİ ÖZEL, ‘SİZE HİZMET GETİRMEYEN SİYASİYİ MAHALLEYE SOKMAYIN!’

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ile birlikte vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlemek için ziyaretlere devam ediyor.
Arsuz ilçesi Haymaseki mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Özel, burada mahalle sakinlerinin talep ve beklentilerini dinledi.

Mahalle muhtarı Mehmet Yılmaz’ın da hazır bulunduğu toplantıda kısa bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Nal, “Arsuz’un tüm sorunlarına kulak veriyoruz ve çözümü için çaba harcıyoruz” dedi.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ise, “Arsuz’da tüm mahallelerimizin sorunlarını takip ediyoruz. Devletimizin gücünü elimizden geldiğince halkımıza sunmaya çalışıyoruz” dedi.

BU YOLLAR EXPO KONSERLERİ KADAR İLGİ GÖRMÜYOR
AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ise vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemek için mahalle ziyaretlerinde bulunduklarını aktararak, “Demokratik olarak koyduğunuz her tepki haktır. Bizim de eksikliklerimiz olabilir. Ama bilmenizi isterim ki, her konuda çaba gösteriyoruz. İktidara gelince protesto, muhalefet yapınca cici olamaz. Benzer tepkiyi içmesuyu, hastane yolu için de gösterin. Size hizmet getirmeyen siyasiyi mahalleye sokmayın. Bu mahallemizin içmesuyu problemi için harcanacak para, 1-2 milyon lira. Ama yok! Oysa Expo’ya milyar liralar harcadılar. Yol, su ve kanalizasyon bağlantılarına ise para yok. Bu yollar konserler kadar ilgi görmüyor.

‘BİZ VALİLİK YİKOB MARİFETİYLE BU SUYU BURAYA GETİRECEĞİZ’
Biz patron olarak milleti görüyoruz. Yanlışımız varsa, kulağımızı çekin. Sulama bizim işimiz. Baştacı, yapacağız. Ama içmesuyu Hatsu’nun işi.. Eve gelmeyen suya ceza kesiyorlar. Mahallelinin borularla getirdiği az miktarda suya sahipleniyor. Biz Valilik YİKOB marifetiyle bu suyu buraya getireceğiz, Allah’ın izniyle.. Talepleriniz varsa emrinizdeyiz” dedi.
Mahalle sakinleri ise, “İçmesuyu sorunu giderilsin. Mahalleli sulama suyu içiyor. Çocuklarımız hastalanıyor” diyerek, HATSU’ya tepki gösterdiler.
Milletvekili Özel daha sonra, Işıklı, Tatarlı, Avcılarsuyu mahallerinde halkla buluştu.