LGS’DEN TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİLERE BAŞKAN TOSYALI’DAN ÖDÜL

İskenderun’da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 5 Haziran’da yapılan merkezi sınavdan 500 tam puan alan İlknur Kahye ve Mehmet Sürmelioğlu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.
Başkan Tosyalı öğrencileri tebrik ederek, onlara ödül ve çeşitli hediyeler verdi.

Başarısını düzenli çalışmaya borçlu olduğunu belirten Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi İlknur Kahye, “Sınavdan sonra 3-4 yanlışım vardır diye düşündüm, çıkmadı. Güzel bir üniversitede okuyup bilgisayar mühendisi olmak istiyorum” dedi.

Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Mehmet Sürmelioğlu da Türkiye birincileri arasında olmaktan mutluluk duyduğunu aktardı. Başarıyı düzenli çalışmasına ve kendisine destek olanlara borçlu olduğunu vurgulayan Sürmelioğlu, “‘Full’ bekliyorum dediğimde ailem inanmadı, çünkü her ‘full’ dediğimde birkaç yanlışım çıkıyordu. Bu sefer gerçekten ‘full’ bekliyordum, sınavım çok güzel geçmişti. Güzel bir üniversitede okuyup astronomi alanında ilerlemek istiyorum” diye konuştu.

Ziyarete İskenderun Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mustafa Asıl, LGS Türkiye 1.’si öğrenciler ve aileleri katıldı.
HABER MERKEZİ