YAYALAR İÇİN 5 ADIMDA GÜVENLİ TRAFİK!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında; “Trafik Düzeni ve Güvenliğinin Sağlanması ve Trafik Kurallarına Titizlik ve Hassasiyet ile Riayet Edilmesinin Önem ve Önceliği” hakkında bilgilendirmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla tertip edilen programa katıldı.

“Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” mottosuyla ülkemiz genelinde tüm İl ve İlçelerde eş zamanlı olarak uygulanan program, İskenderun’da da çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

İskenderun Kaymakamlığı’nın uhdesinde ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün de koordinasyonuyla Şehitpamir Caddesi mevkiinde başlayan ve şehrin muhtelif yerlerinde icra edilen program kapsamında; “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” mottosu vurgulandı.
Etkinlikte ayrıca, “Genel Trafik Düzeni ve Güvenliği” hususuna dikkat çekilerek, konu ile ilgili olarak hazırlanan broşür ve çeşitli hediyeler halka dağıtıldı.

Programa; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Tayfun Bülbül ve trafik ekipleri katıldı.