KAYMAKAM İSKENDER YÖNDEN’DEN MÜSİAD HATAY ŞUBESİ’NE VEDA ZİYARETİ

 

İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şubesi Başkanı Ali Özyurt ve yönetim kurulu üyeleriyle vedalaştı.

Görev yeri değişen Kaymakam İskender Yönden’i, MÜSİAD Hatay Şubesi’nde Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. MÜSİAD Başkanı Ali Özyurt, görev süresi içerisinde İskenderun’un sorunlarına ayrı bir önem veren ve problemlerin çözümü için çaba sarf eden Kaymakam İskender Yönden’e desteği için teşekkür ederken yeni görev yerinde de başarılar diledi.

Kaymakam İskender Yönden ise, İskenderun’da görev yaptığı dört yıl süreç içerisinde MÜSİAD’ın, her sorunun çözümünde yapıcı bir çizgi izlediğini ve desteklerini esirgemediklerini belirterek, Başkan Özyurt ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

ARSUZ KAYMAKAMI GÖKPINAR DA MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ
Arsuz’da başarılı hizmetler ortaya koyan Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar da, MÜSİAD Hatay Şubesi’ni ziyaret etti.
Kaymakam Gökpınar, “Şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Ali Özyurt ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt ise, “Arsuz Kaymakamımız Sayın Hacı Hasan Gökpınar’a MÜSİAD Hatay Şubesi olarak faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik, istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu nazik ziyaretinden dolayı Sayın Gökpınar’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR