ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR!

Zihinsel ve bedensel engelleri dolayısı ile bugüne kadar askerlik yapamayan engelli vatandaşlar İçişleri Bakanlığı “Temsili Askerlik Uygulaması” kapsamında İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’nda düzenlenen törenle bir günlüğüne asker oldu.
Çocuklarının Temsili Askerlik Uygulamasını yerinde görmek için Jandarma Kışlasında bulunan aileler unutamayacakları bir gün yaşadı.

Çocuklarının Temsili Askerlik Uygulamasını yerinde görmek için Deniz Er Eğitim Alayı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’nda bulunan aileler unutamayacakları bir gün yaşadı.

Törende, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı Kurmay Albay Serdar İpekoğlu ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından engelli kardeşlerimize terhis belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

Protokol üyeleri, engelli kardeşlerimiz ve aileleriyle yakından ilgilenerek, gurur ve coşkusunu paylaştı. Resmi tören geçidi ise görülmeye değerdi.