19 MAYIS GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ KORTEJİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI, UÇURTMA ŞENLİĞİ MUTLU ETTİ

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 103. Yıldönümü” kutlama programı kapsamında tertip edilen yürüyüş kortejine katıldı, Uçurtma Şenliği’nde güvercinler bırakıldı.

Yürüyüş kortejinde; Mehter Takımı’nın da eşliğinde İskenderun Atatürk Anıtı’ndan başlayarak, Ulucami Caddesi ve Şehitpamir Caddesi’nden geçiş yapılarak, Anıt Alanı’na dönüş yapılmış olup, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete irtihal eden tüm kahraman şehitlerimizin manevi anısına saygı duruşu yapılarak, Ata’mızın manevi huzuruna da çelenk sunumu yapıldı.
Korteje; Kaymakam Yönden’in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Ufuk Dinçer, TÜGVA Hatay İl Başkanı Ahmet Ölmez, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler ile halk katıldı.

ENGELLİLER HAFTASI UÇURTMA ŞENLİĞİ
Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ve Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ile birlikte ‘Engelliler Haftası’ kapsamında Kaymakamlığın uhdesinde ve İskenderun Belediye Başkanlığı ile İskenderun İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliğiyle ve koordinasyonuyla İskenderun Anıt Alanı’nda icra edilen “Uçurtma Şenliği” konulu etkinliğe katıldı.

HER SAĞLIKLI İNSAN; ENGELLİ ADAYIDIR!
Bu arada İskenderun Gençlik Merkezi ve İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonuyla İskenderun Anıt Alanı’nda düzenlenen “Engelli Farkındalığı” temalı sosyal etkinlikte büyük anlam taşıyordu.