TOSYALI FARKIYLA İSKENDERUN’DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN EKMEK 1.5 LİRA OLACAK!

İskenderun Belediyesi, Hayırsever Tosyalı Ailesi ve Fırıncılar Odası iş birliğinde ihtiyaç sahibi 5.000 aile için ekmek 1.5 lira olacak.

İskenderun Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan faydalanan ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında bir destek daha.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı ve İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz arasında imzalanan iş birliği kapsamında; 15 Nisan- 7 Mayıs 2022 tarihleri arasında 23 gün süresince, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından faydalanan ihtiyaç sahibi 5.000 aileye; mevcutta 2,75 TL olan, günlük 25.000 adet, 200 gram Somun Ekmek indirimli Ekmek kuponu karşılığında 1.5 TL’den satılacak.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, protokol imza töreninde, Ramazan’ın birlik, beraberlik, bereket ayı olduğunu söyledi. 
Ekmeğin nimet, bereket olduğunu ifade eden Başkan Tosyalı şunları kaydetti:

“Daha çok insanımızın yardımına koşulacak günleri yaşıyoruz. En temel gıdamız olan ekmeğe daha kolay ulaşılabilirlik konusunda birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor. Ekmeğin maliyetine göre özellikle sosyal yardımlaşma vakfından destek alan ailelerimize daha uygun fiyata ekmek verilmesi için aradaki farkı Tosyalı Ailesi karşılayacak. Destek sistemine girmek isteyen fırıncılarımızla da görüşüldü. Bu sayı giderek artıyor. Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan aileler daha uygun fiyatta ekmeğe ulaşmış olacak. Bu zor zamanda herkesin birbirine yardımcı olacağı bir çalışmaya imza atıyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ