GÖNÜL SOFRASI

İskenderun Belediyesi ev sahipliğinde ve AK Parti İlçe Teşkilatı’nın organizasyonunda, Park Kafe’de teşkilata ve partililere yönelik ‘Gönül Sofrası’ iftar programı düzenledi.

İftar programına AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Önceki dönem Milletvekili, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Mahalle Başkanları ve partililer katıldı.

Millet Parkı içerisindeki Park Kafe’de düzenlenen iftar programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans yöntemiyle bağlanarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında “Cumhur ittifakı olarak 2023 Haziranında hedefimize ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. Milletimiz bugün yaşadığı sıkıntıları çözebilecek tek partinin AK Parti olduğunu biliyor. Bize düşen sadece bu gevene layık olacak gayreti ortaya koymaktır. Milletimizin dertleriyle dertlenip sevinciyle sevinmeliyiz. Biz eser, hizmet, vizyon diyoruz. Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracağız” dedi.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. İskenderunlu hemşerilerimiz destek ve teveccühlerini hiçbir zaman bırakmadılar. Bizler de İskenderunlu kardeşlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

‘AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAZ’
Milletvekili Özel de konuşmasında, “Bizler, ülkemize, milletimize, davamıza sevdalı insanlarız. Bizler bu ülkeye, bu şehre ve millete aşığız. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ‘aşk ile çalışan yorulmaz’ diyerek asla yorulmayacağız. Türkiye’nin geleceğini kimse ipotek altına alınamaz. Sizlerin desteği oldukça Allah’ın izniyle yarın elbet bizim olacak. AK Parti, eser siyasetinin, yarınlara, gelecek nesillere gurur verici işler bırakmaktadır. Birileri boş laflarla, yalanlarla, iftiralarla siyaset yaptıklarını sansın; bizler milletimizden aldığımız emanete devam edeceğiz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR