ÇAKMAKLI; ‘RAMAZAN’DA AİLELERİMİZE DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ’

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Ramazan öncesi ailelere gıda kolilerini dağıtmaya başladı.

Yılın on iki ayı korunmaya muhtaç çocuklara ve ailelerine her türlü destekte bulunan dernek, Ramazan ayında da onların yanında olmaya devam ediyor.

İlk parti yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladıklarını kaydeden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı; “İki gün sonra Ramazanımız başlıyor, hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah. Şimdiki bulunduğumuz ortamda insanlar perişan durumda, dört gözle yılda bir defa da olsa bugünü bekleyen ailelerimiz var. Benim hayırseverlerden isteğim bu Ramazan Bayramı’nda eğer yardım kolileri varsa derneğimize ulaştırabilirler, maddi manevi destek verebilirler, çocuklarımızın giydirilmesi konusunda yardımcı olabilirler. Cumartesi günü Ramazan’ın ilk günü, gıda kolilerimiz geldi ilk etapta 10 adet, ailelerimize haber veriyoruz gelip alıyorlar, bizlerde ek olarak katkıda bulunuyoruz ailelerimize. Çocuklarımız oruç tutamıyorum ama lisedeki öğrencilerimiz tutmaya başladılar, aileler de mutlaka tutacaklar ama bizimde gıda yönünden, giyim yönünden, nakdi yönden desteklememiz gerekiyor onları. Hayırseverlerden bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz, duyarlı olduklarını biliyoruz. Sağ olsun kaymakamlığımız, belediyemiz, emniyet müdürlüğümüzün bizim derneğimize katkıları oluyor, onlara sizin kanalınız aracılığıyla teşekkür ediyoruz. Diğer hayırseverlere, bağışçılarımıza duyuruda bulunmak istiyoruz, bizlere yardımlarını esirgemesinler, bizler de çocuklarımızı, ailelerimizi güldürelim” şeklinde konuştu.

Çakmaklı, sadece gıda kolileri yardımı olarak değil, giyim ve nakdi olarak da ailelere yardımda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.