BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN!

İskenderun’da emniyet ekipleri, bayram öncesinde vatandaşların huzur ve güvenliği için yoğun çalışmalar gerçekleştirdi.

Trafik Güvenliğinin Sağlanması ve Emniyet Kemerinin önem ve önceliği hakkında bilgilendirmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla tertip edilen programda vatandaş bilgilendirildi.

“Bayramınız Kemerli Olsun” mottosuyla ülke genelinde tüm İl ve İlçelerde eş zamanlı olarak uygulanmakta olan Trafik Güvenliği ve Emniyet Kemeri Denetimleri kapsamında İskenderun’da çeşitli etkinlikler yapıldı.

İskenderun Kaymakamlığı uhdesinde ve İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonuyla İskenderun Şehit Pamir Caddesi’nde başlangıcı yapılan ve kentin muhtelif yerlerinde gerçekleştirilen program kapsamında; “Trafikte emniyet kemeri kullanımının kaza sonrası can kaybını yüzde 45, ağır yaralanma riskini ise yüzde 60 oranında azalttığına dikkat çekilerek, konu ile ilgili olarak hazırlanan broşür ve çeşitli hediyeler halkımıza dağıtıldı.

Etkinliğe, İlçe Kaymakamı İskender Yönden’in yanı sıra, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Tayfun Bülbül ve trafik ekipleri katıldı.