CEVHER BU DEFA CUMHURİYET KADINLARI İÇİN SÖYLEDİ

Geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Bayramının 98. yıl dönümü kutlamaları için Dörtyol İlçemizin gözde ve nezih aile mekanlarından Mavi Restoranda sahne alan ve son dönemlerde yıldızı parlayan ses sanatçısı Cevher, bu defa Cumhuriyet Kadınları için Dörtyollu sanat severlerle buluştu.

Konser hava muhalefeti ve fazla rezervasyon olması nedeniyle Mavi Restoranın organizesinde, misafirlerinin rahatı ve konforu için sahil bandındaki Trialife Kafe ve Kır Düğün salonunun kapalı alanında gerçekleştirildi.

Cevher, Dörtyol’un sıcakkanlı insanlarını özlediğini ve Milli Mücadele ateşinin ilk kıvılcımını yakan insanların arasında olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Cevher misafirlerden gelen istek parçaları da seslendirerek konuklarını mutlu ederken, sahnede kendisinin de çok eğlendiğini belirtti.

Yaz ayları içerisinde çok daha geniş kitlelere hitap edecek şekilde açık hava konseri için Dörtyol’a gelmeyi arzuladığını da belirten Cevher, Mavi Restoran işletmecisi Hakan Gülgör’e de nazik ev sahipliği için teşekkür etti.

Mavi Restoran işletmecisi Hakan Gülgör de yaptığı açıklamada Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlı Urfa, Kayseri, Osmaniye, Mersin ve Adana’dan çok sayıda seçkin davetliyi ağırlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, sürpriz sanatçılarla konserlerin devam edeceğini belirtti.