ADD YÖNETİMİNDEN İGC’YE ZİYARET

İskenderun Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’nin yeni yönetim kurulu üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Fahrettin Turhan başkanlığında gazeteciler cemiyetine gelen ADD yönetim kurulu üyelerini, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimi karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Diyap Atar, “Geçtiğimiz günlerde kongresi gerçekleştirilen Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Cemiyet olarak sivil toplum kuruluşlarının her daim sesini duyurmak için çaba harcayacağız” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fahrettin Turhan ise, “Bizler dernek olarak burada olmaktan son derece mutlu ve memnunuz. Bölgemizin en önemli kurumlarından biri olan Gazeteciler cemiyetinin yönetimini ziyaret etmekte biraz geciktik. Bu konuda sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Halkımızın aydınlanması ve kurumlarının konulara daha duyarlı olması için yaptığınız çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz” dedi.