KAYMAKAM YÖNDEN TÜRKİYE’NİN AHİSİNİ BÖKE’Yİ ZİYARET ETTİ

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ahşap oymacılığı alanındaki üstün hüneriyle mesleğinde harikalar yaratan ahşap oymacılığı, heykel ve rölyef ustası Behzat Böke’yi ziyaret etti.

Ahşap oymacılığı, heykel ve rölyef çalışmaları ile kadirşinas kişiliği ve örnek esnaflığıyla 2021 yılında Türkiye’nin Yılın Ahi’si olarak da seçilen Behzat Böke ile sohbet ortamında bir araya gelen Kaymak İskender Yönden, işlerinin gidişatı hakkında sohbet etmesinin yanı sıra yaptığı güzide çalışmaları da inceledi.

EMEKTAR ESNAFLARLA SOHBET
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, esnaf ziyareti kapsamında Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Arı-İş Conta adlı işletmeyi ziyaret etti.

İskenderun sanayi sitesinde yaklaşık 50 yıldır conta imalatı üzerine imalatta bulunmasının yanı sıra mantar conta üretiminde Türkiye”de tek olan Arı-İş Conta adlı işletmenin sahibi Yusuf Bilmez ile sohbet ortamında bir araya gelen Kaymakam İskender Yönden, işlerinin gidişatına dair hasbihal etmesinin yanı sıra hayırlı işler ve helal kazançlar temenni etti.
Ziyarete; İskenderun Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çardaklı da eşlik etti.

Kaymakam Yönden, esnaf ziyareti kapsamında İskenderun Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren bazı esnafları da ziyaret etti.