İSKENDERUN’UMUZU TÜM DİNAMİKLERİYLE BİRLİKTE GELECEĞE HAZIRLIYORUZ!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte, olağan genel kurulları tamamlanan odaların başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti ilçe başkanı Av. Abdülkerim Güven ve belediye başkan yardımcıları, geçtiğimiz hafta olağan genel kurulları tamamlanan, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Musa Mert ve son olarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ve yönetimini ziyaret etti.

Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, “İskenderun’umuza katma değer sağlayacak, esnafımızın da işlerini artıracak çalışmaların içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.Hoş sohbet içinde geçen ziyaretlerde, İskenderun’a yapılan ve yapılacak olan hizmetler de konuşuldu.

‘ESNAF VE SANATKARLARIMIZ ÜLKEMİZİN LOKOMOTİFİDİR’
Milletvekili Özel ve Başkan Fatih Tosyalı, “”Hepimizin görev ve amacı temsil ettiğimiz esnaflarımıza en iyi hizmeti götürmek, sorunların çözülmesine katkı sunmaktır. Birlikte üstlendiğimiz bu sorumluluğu sonuna kadar birlikte götüreceğiz. Çünkü esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin lokomotifidir. Bu kapsamda esnaf ve sanatkârlarımızın da ihtiyacı olan yeni bir sanayi sitesini ilçemize kazandırmak için girişimlerimiz devam ediyor” dedi.Açıklamanın devamında, “Esnafımızın her zaman hallerini hatırlarını soruyor, istişarelerde bulunuyoruz. Nihayetinde esnaf ve sanatkarların mutluluğu, ekonominin ve kentin mutluluğu demektir. Cazibesi her geçen gün artan İskenderun’umuzu, kentin tüm dinamikleriyle birlikte geleceğe hazırlıyoruz. Tüm bu çalışmaları her zaman olduğu gibi yine birlikte gerçekleştireceğiz” denildi.
Haber: Yılmaz AKPINAR