İSKENDERUN KAHVE EVİ HİZMETE AÇILDI

Süleymaniye Mahallesinde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yakınında bulunan İskenderun Kahve Evi, düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle kent halkının hizmetine girdi.

İşletmeciliğini Mehmet Atılgan’ın yaptığı İskenderun Kahve Evinin açılış törenine AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, AK Parti ilçe başkanı Av. Abdülkerim Güven, İskenderun Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Dingil ve çok sayıda davetli katıldı. Zorlu bir süreçte kente yeni bir işyeri kazandırmasından ötürü İşletme Sahibi Mehmet Atılgan’ı tebrik eden protokol üyeleri, hayırlı kazançlar diledi.

‘KALİTEYİ UYGUN FİYATA VERMEYİ HEDEFLİYORUZ’
Kaliteli ürünleri uygun fiyatla kent halkına ulaştırmayı amaçladıklarını ifade eden Mehmet Atılgan; “Diş Hastanesi yanında İskenderun Kahve Evi olarak İskenderunluların hizmetindeyiz. İskenderun ve bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda geniş ürün yelpazesi ile İskenderun Kahve Evini açtık. Kahve çeşitlerimiz, lokum çeşitlerimiz, çikolata çeşitlerimiz ve kahve çeşitlerimiz var. Kaliteden ödün vermeden, kaliteyi uygun fiyata vermeyi hedefliyoruz. Bu yolda en büyük destekçim eşim. Eşimle birlikte burayı açtık. İskenderun halkını ürünlerimizi görmeye bekliyoruz” diye konuştu.

‘FAHİŞ ZAMLARA SAVAŞ AÇIYORUZ’
Ülkenin içerisinde bulunduğu zor süreçte iş yeri açmanın kolay olmadığını bildiklerinin altını çizen Atılgan şunları söyledi:
“İçerisinde bulunduğumuz durum bizi üzüyor ve yaralıyor. Bizim bu işyerini açma amaçlarımızdan biri de bu. Yapılan zamlara, fahiş fiyatlara savaş açmak amacıyla bu işe girdik. Kaliteyi devamlı uygun fiyata vererek ve zamlarla mücadele edeceğiz. Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istiyoruz. Amaçlarımızdan biri de bu. Allah herkese bu niyetle, milletine, çevresine, kentine hizmet etmeyi nasip etsin. Öncelikli amacımız zamlara karşı halkımıza uygun fiyata, kaliteli ürünleri sağlayabilmek. Bunun mutluluğu bizim için çok ayrı.”
Genç girişimci Mehmet Atılgan’a güç veren annesi Nurten Atılgan ve babası Ali Atılgan, işletmenin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
HABER MERKEZİ