BU OKULLARDA HAYAT VAR, ENERJİ VAR, BAŞARI VAR!

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İskenderun’daki eğitim kurumlarını ziyaret etti.
Devlet ve Özel okullarında incelemelerde bulunan Çerko, “Mutlu gençler, güleryüzlü çalışanlar, işine hakim gayretli, çalışkan yöneticiler. Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun” dedi.

İskenderun ve Arsuz ziyaretinde ilk olarak Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem’i ziyaret eden Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Yükseliş Koleji’nde eğitim faaliyetleri, öğrencilere sunulan teknoloji imkanları, laboratuvarlar ve spor alanları ile derslikler hakkında bilgi aldı.

Çerko daha sonra Tek Kampüs Okullarını ziyaret ederek, kurucu Yılmaz Tunç ve genel müdür Selma Tunç ile bir araya geldi.
Eğitim-öğretim üzerine bir sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette, okulun kurucusu Yılmaz Tunç, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’ya ziyaretinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Çerko gün içerisinde, İskenderun Halk Eğitim Merkezi, İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İskenderun Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Mevlana İlkokulu, Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, “Bu okulda hayat var, enerji var, başarı var. Değerli okul müdürlerime ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum” dedi.
Programa, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Çetin Çıngı eşlik etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR