SORUNLAR EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜLECEK!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberinde Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte yoğun kar yağışından etkilenen Hassa’da incelemelerde bulundu.

Hassa’da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerde yaşanan sıkıntıları dinleyen Vali Doğan, sorunların en kısa sürede çözülmesi için ilgili kurum temsilcilerine gerekli talimatı verdi.

Mahalle muhtarları ile gerçekleşen toplantının ardından beraberindeki heyet ile birlikte yoğun kar yağışından etkilenen mahallelerimizde incelemelerde bulunan Vali Doğan, bazı ahırlarını çökmesi sonucu hayvanları telef olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileterek, bölgenin normal yaşama dönmesi için ilgili kurumların gece gündüz çalıştığını, devletimizin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

İncelemelerde Vali Doğan’a, Hatay Milletvekili TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, mahalle muhtarları ve ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.