ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ VE GAZİLERİMİZ HER ZAMAN BAŞTACIMIZ!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kahraman şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile bir araya geldi. Belediye 3 Nolu Sosyal Tesisi’nde düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başkan Fatih Tosyalı, “Aziz Şehitlerimizin kıymetli ailelerinin ve Kahraman Gazilerimizin her daim yanlarındayız” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçe genelindeki şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna kahvaltı düzenledi. Başkan Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, kahvaltı etkinliğinde misafirlerle tek tek ilgilendiler.

Başkan Fatih Tosyalı, “Değerli emanetlerimiz ve ailelerimiz, İskenderun’daki şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ağırladık. Onlar her zaman baştacımız ve biz her zaman yanlarında olacağız. Güzel vatanımızın huzuru ve geleceği için giriştikleri mücadelede; şehitlik ve gazilik payesini, kanlarıyla ve alın terleriyle hak eden vatansever kahramanlarımızın haklarını ödememiz mümkün değildir” dedi.

İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve Muharip Gaziler Derneği İskenderun Şube Başkanı Neşet Turhan, Başkan Fatih Tosyalı’ya düzenledikleri anlamlı etkinlikten ötürü teşekkür etti.