SABİT EREN’DEN, ENGELLİLER GÜNÜ’NDE ANLAMLI BAĞIŞ

Hayırsever İş İnsanı Sabit Eren, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Hassa ve Payas ilçelerindeki Engelli vatandaşları unutmadı. 30 adet tekerlekli sandalye bağışı yaparak, gönülleri fethetti.

Payas’ta demirçelik sektöründe faaliyet gösteren Hayırsever İş İnsanı Sabit Eren, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayır işlerine devem ediyor.
Mütevazı kişiliği ve hayırseverliğiyle takdir edilen başarılı iş İnsanı Sabit Eren, bu kez de engellileri mutlu etti. Engelleri nedeniyle sosyal yaşamdan uzak bir yaşam sürdüren vatandaşlara desteğin bir vicdan borcu olduğu açıklamasını yapan Sabit Eren, tüm hayırseverleri bağışta bulunarak engellerin kaldırılmasına katkı sunmaya davet etti.

Doğup büyüdüğü Hatay’ın Hassa ilçesinde eğitim ve hayır işlerine bir yenisini daha ekleyen Sabit Eren, bu kez de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Hassa ve Payas Engelliler Derneği’ne toplamda 30 adet tekerlekli sandalye hediye etti.
Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz ve Hassa Belediye Başkan Vekili Celal Çapar’ın önderliğinde dağıtımı yapılan tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, her fırsatta eğitim ve sosyal alanda Hassa’ya yaptığı yardımlarından dolayı Hayırsever İş İnsanı Sabit Eren’e teşekkür etti. Payas’taki dağıtım; Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Payas Engelliler Derneği Başkanı Ersin Karakuş’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Payas Engelliler Derneği Başkanı Ersin Karakuş yaptığı konuşmada, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile hayırsever işadamı Sabit Eren’e teşekkür ederek başladığı konuşmalarına; “Geriye dönüp baktığımız zaman sorunlarımızın yok denecek kadar azaldığını görüyoruz. Bu konuda bizler kendimizi çok şanslı görüyoruz. Çünkü başımızda bizim her türlü sorunlarımıza yardımcı olan devlet büyüklerimiz ve yanımızda olan Hayırseverlerimiz var” dedi.

Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da yaptıkları konuşmalarda, sosyal sorumluluk çerçevesinde her zaman destek ve yardımlarını esirgemeyen hayırsever İş İnsanı Sabit Eren’e teşekkürlerini ifade ettiler.