İSKENDERUN KİLİS KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN MUHTEŞEM GECE

7 Aralık Kilis’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı nedeniyle İskenderun Kilis Kültür Derneği tarafından düzenlenen gece muhteşemdi.
Kilis Valisi Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı Filiz Gülşen ve yönetim kurulu ile Kilisli davetlilerin katıldığı gecede Kilisli Sanatçı Mehmet Yakar, birbirinden güzel Kilis türkülerini seslendirdi.

Kilis Kültür Derneği tarafından organize edilen birlik ve beraberlik gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Her ayrıntının düşünüldüğü gecenin baş mimarı kuşkusuz Kilis Kültür Derneği Başkanı Filiz Gülşen ve yönetim kurulu üyeleriydi.

İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı Filiz Gülşen gecede hem anlamlı hem de güzel bir konuşma yaptı. Gülşen, “Bu önemli gecede bizleri yanız bırakmayan Sayın Kilis valimize, belediye başkanımıza, emniyet müdürümüze ve tüm hemşerilerimize, Yönetim Kurulu heyeti olarak teşekkür ediyor, Kilis’in düşman işgalinden kurtuluşunu candan kutluyorum” dedi.