İNANIN VE BAŞARIYA ODAKLANIN!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Özel Başkent Okulları tarafından tertip edilen “Kariyer Günleri” konulu meslek bilgilendirmeleri etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

İskenderun Özel Başkent Okulları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program esnasında; Çocukluk döneminden başlamak suretiyle, hayatının her aşamasını İskenderun Özel Başkent Okulları öğretmen ve öğrencileri ile sohbet ortamında paylaşan Kaymakam İskender Yönden, keyif ve dikkatle dinlendi.

Kaymakam Yönden, Kaymakamlık mesleğinde dünden bugüne kadar süregelen görev süreci, mesleğin sorumlulukları ve güzellikleri ile ilgili öğrencilere bilgi vermesinin akabinde, öğrenci ve öğretmenler tarafından yöneltilen mesleki soruları da yanıtlayarak, katılımcıları aydınlattı.

Gençlerimize etkin tavsiyelerini de dile getiren Kaymakam Yönden “Öncelikle kendinize inanın ve başaracağınıza odaklanın. Realiteyi göz ardı etmeksizin, ne olduğunuz, nerede olduğunuz ve neler yapabileceklerinizin de farkına vararak, geleceğinizi ve hayatınızı şekillendirin” şeklinde önerilerini dile getirdi.