BİLİM FUARLARI BÜYÜLÜYOR!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesi” kapsamında İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tertip edilen “Bilim Fuarı” açılış törenine katıldı.

Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki heyet, yürütülen projeler hakkında bilgi alarak, lise öğrenciler tarafından yapılan bilimsel ve teknik çalışmaları yerinde inceledi.

Programa; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalim Kaçmaz, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler ile davetli konuklar katıldı.

SARISEKİ ORTAOKULUNDA BİLİM FUARI!
Kaymakam İskender Yönden daha sonra, TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesi kapsamında İskenderun Sarıseki Ortaokulu’nda tertip edilen “Bilim Fuarı” açılış törenine katıldı.
Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin de iştirakiyle kurdele kesilmesinin müteakibinde öğrenciler tarafından yapılan bilimsel ve teknik çalışmalar incelendi.
Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile davetli konuklar katıldı.