ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in riyasetinde, İskenderun Belediye Başkanlığı ve İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonuyla “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” kapsamında özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

İskenderun genelinde düzenlenen programa; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, İskenderun Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürü Ali Çift, KADEM Hatay İl Başkanı Selma Tunç, Emniyet Müdürlüğü ve İskenderun İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün personelleri katıldı.

Söz konusu program kapsamında; kentimizin muhtelif yerlerinde kadınlara karanfil takdim edilerek, Aile İçi Şiddet, Kadına Şiddet, Ayrımcılık ve İstismar konularına bir kez daha dikkat çekildi.

Kaymakam Yönden, “Başımızın tacına zarar vermek hiçbirimizin hakkı değildir. Ama hatırlatmak, söylemek, gündeme getirmek gerekiyor. Bu yüzden bugün bütün hanımefendilere çiçek dağıtıyoruz” diye konuştu.