TÜFAD’TAN VEFA ÖRNEĞİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen “Mehmet Kurt Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu” İskenderun’da yapılacak.

TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı, efsane Teknik Direktör Samet Aybaba, “Merhum hocamız Mehmet Kurt anısına yapılacak olan kursumuz, hem teorik hem de sahada uygulamalı olarak verilecek. Amacımız, başarılı ve verimli eğitimleri gençlerimize aktararak iyi birer sporcu yetiştirmelerine yardımcı olmaktır. Kursiyerlerimiz eğitim programı sonrasında, C Futbol antrenörleri diplomasına sahip olacak. Bu vesileyle, yakın zamanda kaybettiğimiz Mehmet Kurt ve Şenal Ölçücü hocalarımıza da Allah’tan Rahmet diliyorum. Bu sonraki seminer programını da Şenal Ölçücü hocamıza ithaf etmek istiyoruz” dedi.

TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen de, “Tüm hocalarımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Kursumuz, 01 Aralık Çarşamba günü 09.00’da İskenderun Lisesi futbol sahası ve konferans salonunda verilecek. Buradan sahayı lisemize kazandıran Belediye Başkanımız Sn. Fatih Tosyalı’ya da teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.