ÖNCÜ KADINLAR, ÖRNEK HAYATLAR!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” münasebetiyle düzenlenen “Öncü Kadınlar” konulu toplantıya katıldı.

Kaymakamlığın uhdesinde ve İskenderun Belediye Başkanlığı ile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonuyla İTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda; Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından kadınların hayatımızdaki yeri ve önemine değinilmesinin akabinde tutkularının peşinden giderek ve inandıkları yolda zirveye çıkarak topluma ilham veren öncü kadınlar ile başarıları ilgiyle takip edilen ve girişimleriyle dikkat çeken kadın girişimciler tarafından hedeflerine giden yolda yaşadıkları, girişim hikayeleri ve deneyimleri paylaşıldı.

Toplantıya; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Yılmaz Balaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erkan Kaya, Kadın ve Demokrasi Derneği [KADEM] Hatay İl Temsilcisi Selma Tunç, Kadın Girişimciler ve diğer davetli konuklar katıldı.