Emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, İskenderun’da düzenlenen kutlama töreninde mesleğe yıllarını veren ve emekliye ayrılan eğitimcilere ‘Hizmet Şeref Belgeleri’ veridi.

Belediye Kültür Sarayında düzenlenen kutlama etkinliğine katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın imzasının bulunduğu ‘hizmet şeref belgelerini’ eğitimcilere taktim etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eğitimcilerin yeni nesiller yetiştirmede çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek “Bugüne kadar vermiş oldukları emeklere, fedakârlıklara teşekkür ediyorum. çünkü siz değerli hocalarımız gelecek nesli yetiştiriyorsunuz. Bu vesileyle bir kez daha mesleğini fedakarca icra eden tüm Öğretmenlerimizin gününü kutlarım” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile İskenderun Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Öğretmenlerle kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Tosyalı, belediye olarak eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirtti.