İLÇE JANDARMA KOMUTANI YILDIRIM’DAN İGC’YE ZİYARET

Yaz aylarındaki tayin dönemiyle İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyarette bulundu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kd. Yüzbaşı Yıldırım, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten İGC Başkanı Diyap Atar, “Sizlerin çalışmalarını ve başarılarını kamuoyuna aktarmak için bizlerde sizler gibi gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğiniz ziyaret nedeniyle tüm gazeteci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun’da basının sıcaklığını ve samimiyetini, çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, “Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. İskenderun basını gerçekten başarılı işlere imza atıyor. Sorumluluk bölgemizde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamaları için İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı olarak elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz ve geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Suç oranlarını en aza indirmek için ekiplerimiz yoğun şekilde çalışmalar gerçekleştiriyor. Halkımızı bilinçlendirmek amacıyla sizlere de önemli görevler düşüyor ve bu görevi başarılı bir şekilde sürdürüyorsunuz. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmalardan sonra İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım ve Gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi.