İSKENDERUN BELEDİYESİ DÖRT KOLDAN HİZMET EDİYOR!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bitişik Mahallesinde ve Demircikdibi yaylasında ihtiyaç olan bölgelerde yolları sıcak asfalt ile kaplıyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ulaşımı modern ve güvenli hale getirmek amacıyla İskenderun’un 45 mahallesinde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Başkan Tosyalı, “Halkımız için var güzümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

LARVA İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, kentimizin farklı bölgelerinde larva ile mücadele kapsamında etkin bir ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

PARKLARDA TAMİRAT
Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler de, yeşil alan ve parklarda; bank ve çocuk oyun gruplarında tamirat işlemleri yapıyor.
Ekipler, çeşitli nedenlerle kırılan veya tahrip olan bankların ve oyun gruplarının yenileme işlemlerini sıklıkla gerçekleştiriyor.

TEMİZLİK HATTI YOĞUN ÇALIŞIYOR
WhatsApp Temizlik Hattımıza vatandaşlarımızdan gelen talepler alınarak hızla çözüme kavuşturuluyor. Daha temiz ve sağlıklı bir İskenderun için çalışmalarını sürdüren ekipler, Büyükdere mahallesinde ki çöp konteynerlerini kötü koku ve bakterilere karşı düzenli olarak dezenfekte ediyor.