HEDEF ŞAMPİYONLUK!

Kurduğu güçlü kadro ile tüm dikkatleri üzerinde çeken İskenderun Spor’da Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Kulüp CEO’su Jan Olde Riekrink ve Teknik Direktör Ümit Karan ile 3’er yıllık resmi sözleşme imzaladı.
İskenderun Ramada Otel’de düzenlenen imza törenine katılan turuncu mavili taraftarlar, Kulüp Başkanı Hakan Bolat’a Jan Olde Riekerink’e ve Ümit Karan’a sevgi gösterilerinde bulundu.

İmza törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Yönetim kurulu üyeleri, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Ferit Gündel, İskenderun Veteranlar futbol kulübü futbolcuları, İskenderun Spor Taraftarlar Derneği üyeleri, spor adamları katıldı.

‘TAKIMLARIMIZIN BAŞARISINA KATKI SAĞLAYACAĞIZ’
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptıkları konuşmalarda İskenderun Spor’un başarısı için gerekli desteği vereceklerini söyledi.
HBB Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ile Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, üzeride Türk Bayrağı, Hatay Spor logosu ile İskenderun Spor’un logosunun da bulunduğu atkı ile gazetecilere poz vererek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, geçmişin unutulması gerektiğini belirterek, “Ben İskenderun Spor’un kulüp başkanlığına gelmemle birlikte söylediğimi tekrar  söylüyorum. Başarıyı yakalamamız için birlik ve beraber olmamız gerekmektedir. Geçmişi unutacağız. Hatay Spor’da bizim, İskenderun Spor’da bizim, Kırıkhan Spor’da bizim, Reyhanlı Spor’da bizim, Diğer tüm takımlarımızda bizim. Hepimiz takımlarımızın başarısına katkı sağlayacağız. İskenderun Sporumuzun maçları çakışmadığı zaman tüm takımlarımızın maçlarına gideceğim ve destek olacağım” dedi.Başkan Hakan Bolat’ın bu konuşması davetliler tarafından ayakta alkışlandı.İskenderun Spor’un Başkan yardımcısı Gülcan Polat, imza törenine katılan protokol üyelerini samimi bir şekilde karşılayarak verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

BOLAT AİLESİ’NE TEŞEKKÜR
İskenderun Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem, Turuncu Mavili camia adına yaptığı açıklamada, “Tüm imkanlarını seferber ederek İskenderun Sporumuzu daha iyi yerlere taşımak için elini taşın altına koyan Kulüp Başkanımız Hakan Bolat ve ailesine teşekkür ediyoruz. İskenderun Spor Taraftarlar Derneği olarak şampiyonluk yolunda kar kış demeden İskenderun Sporumuzun yanındayız” dedi.

RAYMOND MAKZUME İSKENDERUN SPOR’UN ONURSAL BAŞKANI
Düzenlenen imza töreninde Makzume ailesi unutulmadı. Raymond Makzume, bundan sonra İskenderun Spor’un onursal başkanı olarak kalacak. Kulüp Başkanı Hakan Bolat, geçmiş yıllarda İskenderun Spor’a verdiği destekten dolayı Raymond Makzume ve ailesine teşekkür etti. Başkan Bolat, rahatsızlığı nedeniyle davete katılamayan Raymond Makzume’ye verilmek üzere İTSO Başkanı Levent Yılmaz’a plaket verdi.

‘HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’
Kulüp CEO’su Jan Olde Riekerink, burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Futbolda 26 yıllık tecrübeye sahip olduğunu anlatan Riekerink, geride kalan dönemde iki kulübü kendisi için çok değerli gördüğünün altını çizerken, bunların Galatasaray ve Ajax olduğunu belirtti.
İskenderunspor’a çok büyük katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Riekerink, öncelikli hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti.

İskenderunspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Karan, hayatı boyunca hedefi olan takımlarda görev yaptığını ve kendisi için hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.
İskenderun’un kendisine yabancı bir yer olmadığını aktaran Karan, “Yıllar önce buradaki stada geldim ve maçları hala hatırlıyorum. Çünkü dayılarım burada futbol oynadı. O zamanlardan kalbimde İskenderun ışığı parladı. İnşallah hep birlikte İskenderunspor’u şampiyon yapacağız” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ