GİREMEZSİNİZ DEDİKLERİ HER YERE GİRİYORUZ!

AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kıbrıs ziyaretine katıldığını belirterek, “Dün bize dediler ki; ‘Kıbrıs’a çıkamazsınız. Kıbrıs’a dokunamazsınız, Kıbrıs Türküne yardım edemezsiniz’ dediler. Ve Kahraman Mehmetçiğimiz gitti, Kıbrıs’ı aldı. Ve Kıbrıs 47 yıldır da bağımsız Kıbrıs Devleti de hayatta” diye konuştu.

Milletvekili Yayman, “Hatırlayın yakın dönemde de Afrin’e giremezsiniz, Afrin’ girerseniz çıkamazsınız, Afrin diğer yerlere benzemez dediler ama Kahraman Mehmetçiğimiz yine gitti Afrin’de ki hendekleri onların başına yıktı ve orada çok şükür Allah’a (c.c.) barış var, huzur var, kardeşlik var.

Irak’a gidemezsiniz dediler, Libya’ya gidemezsiniz dediler. Bunu şunu için anlatıyorum. Biz kendi gücümüzü bilmemiz lazım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti eski Türkiye değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti eski dönemin alışkanlıklarıyla anlaşılacak bir Türkiye değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugün dünyanın en saygın, en büyük, en lüks savunma sanayisine sahip, NATO’NUN en büyük Ordusuna sahip, Avrupa’nın en büyük Ülkelerinden birisidir.

Bizde bu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Devletin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduğu bir Devletin vatandaşı olmaktan gurur duyuyoruz, şeref duyuyoruz.

Kıbrıs’ta bir kez daha gördük Amerika bir taraftan çekiyor, İngiltere öbür taraftan çekiyor ve orada hatırlayın, çok iyi hatırlarsınız banyoda – küvette öldürülen Kahraman Mehmetçiklerimiz vardı. Siviller öldürüldü. Cengiz Toper’i çok iyi hatırlıyoruz. Allah (c.c.) bir daha o günleri yaşatmasın. Artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti var ve Cumhurbaşkanımızın bu ziyareti çok önemliydi. Azerbaycan başta olmak üzere Allah (c.c.) izin verirse önümüzde ki dönemde Kıbrıs Türk Devletini herkes tanıyacak ve dünya Türklerin Devleti gelecek. Kırıkhan’lı her zaman vatanperverdir, her zaman Bayrağının yanındadır, her zaman Milletinin yanındadır, her zaman mukaddesatının yanındadır, her zaman Cumhurbaşkanının yanındadır” açıklamasında bulundu.