ÇAKIR VARAN’DAN FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ

Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan, normalleşmenin ardından düzenlenen ve büyük ilgi gören 5 Temmuz Turizm ve Kültür Festivali için belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Ünlü sanatçılar Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli ve Fettah Can konserleriyle renklenen festival çok renkli geçti. Festival nedeniyle halkın ve esnafın da yüzü güldü.

Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan, yoğun aşılama süreci ve sağlık tedbirleri sonrasında uygulanan normalleşme adımları sonrasında insanların eğlenceyi, konserleri özlediklerini anımsatarak, bu kapsamda İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen konser ve etkinliklerin bu hasrete son verdiğini aktardı.

Başkan Varan, “Kurtuluş Bayramımızın 83. Yıldönümünü büyük bir gururla, sevinçle ve coşkuyla kutladık. ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ şiarıyla bütün dünyaya seslenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, Albay Şükrü Kanadlı’yı, kahraman ordumuzu ve Hatay davasında canlarını feda eden şehitlerimizi şükranla, sevgiyle ve saygıyla anıyoruz.
Bu anlamlı tarihi günde, İskenderun Belediyesi çok güzel bir festival organize etti. Çevre ilçelerden çok sayıda vatandaş festival için İskenderun’a akın etti ve festival çok renkli geçti. Festivale büyük katkıları olan başta İskenderun Belediye Başkanı Sn. Fatih Tosyalı ve ekibi olmak üzere, İskenderun Kaymakamlığımıza, üniversitemize, emniyetimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve katılımlarından dolayı çok kıymetli halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da festivallerimizin her zaman daha güzel her zaman daha coşkulu olacağına inanıyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR