ALTIN ATEŞ GROUP’TAN YATIRIM ATAĞI

Altın Ateş Group, bulunduğu sektörlerde hizmet kalitesini daha yukarı taşımak için yatırımlarını sürdürüyor.
Gücünü ilkelerinden ve çalışanlarından alan Altın Ateş Group, Kimya, Plastik Hammadde, Gübre, Tarım Ürünleri, Demir ve Çelik, Doğalgaz, Lojistik ve Teknoloji alanlarında faaliyet gösteriyor. Bölgenin en büyük depolama alanlarından birine sahip olan Altın Ateş Group, Güneşten Elektrik Üretimi(GES) projesi için tüm çalışmaları tamamladı.

Yatırım atağını, iş dünyası ve sektör temsilcileriyle paylaşmak üzere İskenderun’un Azganlık mahallesinde bulunan antrepoda yemek veren Altın Ateş Group Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş, mutluluğunu dostlarıyla paylaştı.

Yenilebilir enerjiye odaklanan Altın Ateş Group Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş, toplam 5 adet depolarda çatıların güneş panelleriyle konuşlanacağını aktardı. Ateş, “Çevre dostu yatırımlarımızı önemsiyoruz. Yenilebilir enerjiyle hem firmamızın elektriğini üreteceğiz hem de bölgenin elektrik ihtiyacını karşılayacağız. Bunun yanında yeni Antrepo ve depo inşaatımız için temelimizi attık. Ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

ALTIN ATEŞ GROUP BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Altın Ateş Group’un, Türkiye Fortune 500’de ilk 188’de olduğunu anımsatan Başkan Uğur Ateş, “İhracatını en çok arttıran 11. Şirket, satışını en çok arttıran 20. Şirketiz” diyerek, yeni hedeflere odaklandıklarını söyledi.
Ateş, “Bugünü yaşarken yarını kurmak zorundayız.Geleceğin dünyasında bizde yerimizi almak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz” diyerek, konuklara katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Yemekte konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Altın Ateş Group Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş’e yeni yatırımlarından ötürü teşekkür ederek, hayırlı olmasını diledi.

Başkan Tosyalı, “Uğur Bey, bölgenin ihtiyacı olan sektör yatırımlarına öncülük ediyor. Her yatırımın ülkemize büyük katkısı oluyor. Uğur Bey’e çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek, belediyenin çalışmaları hakkında konuklara kısa bilgi verdi.
Hoş sohbet ortamında gerçekleşen yemeğe, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, Doğu Akdeniz Gümrük Bölge Müdürü Hayrettin Yıldırım, Gelişim ve Palmiye Hastaneleri Sahibi Metin Yıldız, sanayici ve işinsanları katıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR