BAŞKAN FATİH TOSYALI YOĞUN MESAİDE!

İskenderun Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında çalışmalarını sürdürdü. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Daha güzel bir İskenderun için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Numune Mahallesi’nde ihtiyaç olan bölgelerde devam eden kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

MUSTAFA KEMAL’E ÇOK AMAÇLI SALON VE SPOR TESİSİ PROJESİ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı gün içerisinde, Belediye Başkan yardımcıları, daire müdürleri ve Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ile birlikte mahallede devam eden projelerin devam eden hizmet çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Fatih Tosyalı, “Mustafa Kemal Mahallemize en kısa sürede çok amaçlı salonu ve spor tesisini kazandırmış olacağız. Ayrım gözetmeksizin her mahallede hizmetlerimiz sürüyor” dedi.

İSKENDERUNLU FUTBOLCULARIN ANISINA..
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı daha sonra sahil bandında yapılan çalışmaları inceledi.
Başkan Tosyalı, “Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından sahil bandına yerleştirilen İskenderun’da yetişen ve şehrimizin ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlayan tüm futbolcularımızın anısına yapılan futbolcu heykelini ve çevresinde yapılan peyzaj çalışmalarını yerinde inceledik” açıklamasında bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR