SEVGİ SELİ

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan motorize yunus ve diğer birimlerin katılımıyla kentte gerçekleştirilen 10 Nisan kutlama kortejine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi, çiçek takdim etti.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen İskenderun Polisi, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden başlayarak kentin ana caddelerinde 10 Nisan kutlama korteji yaptı.

Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki motorize yunus ekipleri ellerinde Türk Bayraklarıyla, diğer araçlar da geriden takip ederek kenti tur attı.

24 Saat esasına göre görev yaparak vatandaşın can ve mal güvenliğini ile huzurunu sağlayan polis teşkilatının kent genelinde gerçekleştirdiği korteje sırasında yoğun ilgi gösteren vatandaşlar yol, kaldırım ve evlerinin penceresinden, balkonlarından sevgi gösterisinde bulundu.

Bazı yerlerde korteji durduran vatandaşlar polislere çiçek takdim etti.
Şehit Pamir Caddesinde de kortejin önünü kesen İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ile yönetimi Polislere güller vererek, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıldönümünü kutladı, kentin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki çabalarından dolayı başarılı Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e de teşekkürlerini iletti.

ŞEHİTLERİMİZE DUA
Türk polis teşkilatının kuruluşunun 176. Yılı dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri Kaymakam ve Belediye Başkanının da katıldığı törende 10 Nisan ‘Polis Günü’nde Atatürk anıtına çelenk sundu.

İskenderun İlçe Emniyeti’nin gerçekleştirdiği çelenk sunma programına; Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Toslalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile Polis memurları katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program, Atanın manevi huzuruna çelenk sunumuyla noktalandı.

Anıt alanındaki program ardından katılımcılar İskenderun Şehitliğine geçti. Emniyet teşkilatı üyeleri ile protokol şehitlikte de şehit mezarlarını ziyaret etti, dua okudu, kabirlere çiçek bıraktı, şehit yakınlarıyla da sohbet etme fırsatı buldu.  
HABER MERKEZİ