KİLİS KÜLTÜR DERNEĞİ ZİYARET TURUNDA

Geçtiğimiz haftalarda genel kurulunu yapan İskenderun Kilis Kültür Derneği’nin başarılı Başkanı Filiz Gülşen ve yeni yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

İskenderun Kilis Kültür Derneği’nin başarılı ve dinamik yönetim kurulu, Başkan Fatih Tosyalı’yı ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Kilis Kültür Derneği’nin ilçe kültürüne yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, derneğin saygın ve köklü sivil toplum kuruluşları arasında olduğunu belirterek, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. 

İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı F. Filiz Gülşen de, derneğin İskenderun’da uzun yıllar hizmet verebilmesi için el birliği ile hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNEŞ’E ZİYARET
İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı F. Filiz Gülşen, Yönetim kurulu ile birlikte daha sonra, Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i ziyaret ederek, çiçek takdim etti.

Başkan Gülşen, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri layıkıyla yerine getiren, kamu güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapan başta ilçe emniyet müdürümüz sayın Nevzat Güneş olmak üzere, tüm emniyet teşkilatı mensuplarımızın 176. Yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. Özellikle koronavirüs ile mücadele kapsamında almış olduğunuz görevlerde göstermiş olduğunuz özveri, çaba ve fedakarlık içinde teşekkür ediyorum. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi de rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR