İSKENDERUN KİLİS KÜLTÜR DERNEĞİ YARDIMA KOŞUYOR!

İskenderun Kilis Kültür Derneği, mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımında bulunurken, Kız Meslek Lisesi’nde eğitim gören 40 öğrenciye kıyafet hediye etti.

İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı Filiz Gülşen ve yönetim kurulu üyelerinin girişimleri ve hayırseverlerin katkılarıyla, tespit edilen gerçek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuldu.

Dernek Başkanı Filiz Gülşen, “Hayırsever hemşehrilerimiz; Derneğimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeye devam ediyor. Kız Meslek Lisesi’nde 40 öğrencimize kıyafet hediye ederken, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda paketi yardımında bulunduk. Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın. Bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağız. Her fırsatta yanımızda olan, katkı sunan, başta Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya, saygıdeğer anneleri Hacı Pervin Tosyalı’ya, Sevgi ve Şükrü Alpaydın’a, Necmettin Özsüren’e, Ömer Kömoğlu’na, Mehmet Özsüren’e ve Yaşar Niziplioğlu’na teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin! İyi ki varsınız” dedi.

Paketlerini teslim alan vatandaşlar da paylaşma, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında yapılan bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İskenderun Kilis Kültür Derneği’ne teşekkürlerini ilettiler.
Haber: Yılmaz AKPINAR