MUTLU SON!

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı ile Reyhanlı İnşaat San. ve Tic.Ltd. Şti. arasında 01.01.2021 ile 31.12.2021 tarihleri arasında yürürlük süresi bulunan Toplu İş Sözleşmesi, taraflar yetkililerince imzalandı.

TİS kapsamında, Hizmet-İş Sendikası üyelerine Sosyal Yardım olarak; Çocuk ve Öğrenim yardımında, ilköğretim de okuyan çocukları için net 120₺, ortaöğretimde okuyan çocukları için 130₺, lise ve dengi okullarda okuyan çocukları için 140₺,Yüksekokul ve üniversite de okuyan çocukları için 160₺ ödeme, Evlenme yardımı 2.500₺, Temizlik ve Koku Parası 60₺/Ay, Yemek Yardımı 180₺ Ay, Yakacak Yardımı 60₺/Ay, Bayram Yardımı için, Ramazan Bayramı yardımı 400₺, Kurban Bayramı yardımı 500₺, Ücret Zammı: Asgari ücretin üzerine %10 zam uygulanarak 131,18₺, Sendika İkramiyesi 16 yevmiye olup 12 aya bölünerek maaşlarıyla birlikte ödeme, direksiyon primi olarak (şoför, operatör ve Ağır vasıta şoförleri) 60₺/Ay. şeklinde anlaşma sağlandı.

Yapılan açıklamada, “TİS kapsamında emeği geçen başta Reyhanlı Belediye Başkanı Sn. Mehmet Hacıoğlu’na, Başkan Yardımcılarına, Kurum Müdürleri, Birim Amirleri ile Sendikamızın Şube Başkanı Mehmet Yetim’e Şb. Bşk. Yrd. Ömer Kocaoğlan ve Mehmet Tolan’a ve özellikle emekçi üyelerimize ve emeği geçen tüm personel ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İşçinin kararı imzamızdır. Bu Toplu Sözleşmenin Reyhanlı Belediyesi, Reyhanlı İnşaat san ve Tic Ltd Şti’ye, Sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” denildi.