KONTROLLÜ NORMALLEŞME, SORUN VE BEKLENTİLER KONUŞULDU

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’nın katılımıyla “Muhtarlar ile Buluşma Toplantısı” gerçekleştirildi.

İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleşen toplantıya; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Kurum Müdürleri, teknik ve idari birim amirlerimiz ile mahalle muhtarları ve ihtiyar heyetleri katıldı.

Toplantı kapsamında; Koronavirüs Salgını ile Mücadele’ye yönelik alınan tedbir ve kararların uygulanması ile Kontrollü Normalleşme Süreci hakkında genel bir değerlendirme yapılmasının yanı sıra mahallelerin genel durumu, sorun ve ihtiyaçları ile halkın istek ve beklentileri ele alınarak, mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerine de yer verilerek; çözüm odaklı bir istişare yapıldı.

AFET FARKINDALIK EĞİTİM TOPLANTISI!
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden; Mahalle Muhtarları ve İhtiyar Heyetlerine yönelik düzenlenen “Türkiye Afet Farkındalık Eğitimi Toplantısına” katıldı.
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleşen eğitim toplantısına; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Kurum Müdürleri, teknik ve idari birim amirleri, mahalle muhtarları ve ihtiyar heyetleri katıldı.

Söz konusu eğitim toplantısında; Hatay Afet ve Acil Afet Müdürlüğü yetkilileri tarafından slayt eşliğinde ve uygulamalı olarak, afet öncesi alınması gereken önlemler, afet sırasında ve afet sonrasında yapılacaklar hakkında önemli bilgiler verildi.