İSTE’YE HATSU VE HBB’DEN ZİYARET

HATSU Genel Müdürü, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi makamında ziyaret etti.

Paydaşlarıyla sürekli etkileşim halinde olan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), HATSU Genel Müdürü İkbal Polat, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Taygun Cantürk ve İhsan Çakar ile Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları’nı ağırladı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İSTE’nin çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve İSTE yerleşkesinde yapılacak olan altyapı çalışmaları konuşuldu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, misafirleri ile birlikte İSTE Merkez Kampüsünü gezdi.
Kurumları adına HATSU Genel Müdürü İkbal Polat’ın Rektör Depci’ye hediyelerini takdiminden sonra Polat, Cantürk, Çakar ve Hamidioğulları Rektör Depci ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Master planımızda yer aldığı gibi üniversitemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarda kıymetli katkılarını İSTE’den esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne misafirlerim aracılığıyla yeniden şahsım ve İSTE adına teşekkür ediyorum” dedi.