ÖZEL EKİP ENSELEDİ

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin bir süre önce yaptıkları baskınlarda bahçe duvarına zulalanmış uyuşturucunun faili, polisin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, İskenderun’da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen V.Y. isimli şüphelinin evinde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirilmiş, ancak şahıs evde bulunamamıştı.

İskenderun Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen firari V.Y.’i yakalamak için özel ekip kuruldu. Narkotik timlerinden oluşan ekibin yapılan çalışmalarının ardından yeri tespit edilen V.Y. isimli şüpheliyi Meydan Mahallesi’nde bir aparta düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakaladı. 

Gözaltına alındıktan sonra yapılan aramalarda V.Y.’ye ait olduğu iddia edilen bir adet silah ve silaha ait mermiler de ele geçirildi. Şüpheli ve silah polisler tarafından alınarak emniyete götürüldü. İfadesi alınan şüpheli önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye, ardından da İskenderun Adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi savcılığa çıkarılan şüpheli V. Y. uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.