BAŞKAN FATİH TOSYALI, KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yoğun çalışma temposuna rağmen ziyaretine gelen konuklarını da ihmal etmeyerek makamında ağırlamaya devam ediyor.

Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve beraberindeki heyet, 22.Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, kentimizin yetiştirmiş olduğu besteci, oyuncu ve sanatçı Yunus Bülbül ve eşi Serap Bülbül, İskenderun Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Halil İbrahim Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun 2 No’lu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Kazmacı ve Yönetim kurulu üyeleri, “Genç Çınar” adlı üniversiteli gençlerden oluşan topluluk Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

‘İSKENDERUN’U HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ’
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm mahallelerimizde ekiplerimiz gece gündüz görev yapıyor. Bu hizmetleri yaparken ilgili mahalle muhtarları, STK’lar ve vatandaşlarımızın görüşlerini alıyoruz. Zaman zaman da derneklerimizin sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile bir araya geliyor, kıymetli hemşerilerimize hizmet yolunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı’yı ziyaret eden konuklar ise çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.
HABER MERKEZİ