DEVLET’İN MAKAMI KİMSENİN MÜLKÜ DEĞİLDİR!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HATSU’nun AK Partili Denetleme Kurul Üyesi Av. Ramazan Alpaslan, HATSU genel müdürünün odasına geçmeden önce üzerinden cep telefonumun çıkarılması ve odaya o şekilde geçmesi istendi. Buna itiraz ederek odasına girmeden oradan ayrılan Alpaslan, “Cumhurbaşkanımızın makamına geçtiğimde kimse bana telefonumu bile sormazken, siz kim oluyorsunuz?” diyerek, tepki gösterdi.

‘HERKES YERİNİ VE HADDİNİ BİLMELİDİR’
Ramazan Alpaslan’ın açıklaması şöyle; “Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nün (HATSU) 2019 yılı Kasım ayı Genel Kurul Toplantısında Denetleme Kurul Üyesi seçildim. Denetleme Kurul Üyeliği görevimin icrası için HATSU’ya ilk defa gittim. HATSU genel müdürünün odasına geçmeden önce üzerimden cep telefonumun çıkarılması ve odaya o şekilde geçmem istendi, buna itiraz ederek odasına girmeden oradan ayrıldım. Makamına geldiğimi ve itiraz ettiğimi bildiği halde HATSU genel müdürü bu duruma ses dahi çıkarmadı.
20 Aralık 2017 tarihinde, Cumhurbaşkanımızın makamına geçtiğimde kimse bana telefonumu bile sormazken, siz kim oluyorsunuz? Devletin Makamı Kimsenin Mülkü Değildir, o makamlar millettin ta kendisinindir. Herkes yerini ve haddini bilmelidir.”HABER MERKEZİ