LİBYA’YA GÜVEN’DEN %100 SİLOBAS İHRACATI


Güven Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 42 yılda ulaştıkları ürün gamıyla ürettikleri hazır beton, çimento, hafriyat ve gıda nakliyesi araçlarını iç pazarın dışında dünyanın her köşesine ihracat yapmayı sürdürüyor.

Hatay’ın İskenderun ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde 42 yıldır faaliyet gösteren hazır beton, çimento, hafriyat ve gıda nakliyesinde kullanılmak üzere ürettiği araçlarla Türkiye’nin gururu lider treyler firması Güven, küresel pazarda başa baş rekabet ederek imal ettiği nitelikli araçları dünyanın her köşesine pazarlıyor.

Özellikle Libya’daki V-Tip ve Romulus Tip silobas satışlarında lider olan Güven Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, bu yılın ilk çeyreğinde, Libya pazarında yaptığı adetli satışlarla göz dolduruyor. Ürettiği 59m³ Romulus Tip ve 57m³ V-Tip silobası teslim alan Libyalı inşaat firmaları ürünlerden çok memnun olduklarını, her zaman kaliteli ürünler imal eden Güven ile çalışmaktan dolayı çok mutlu oldukları ve Libya’da silobas pazarında şu an zirve konuma geldiği belirtilen Güven ile daha uzun yıllar birlikte işbirliği yapacakları dile getirildi.

Güven Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü, aynı zamanda kurucusu Cemil Kirmit “59m³ Romulus Tip silobasın büyüklük olarak yeni bir ürün oldu. Güven’in mühendislik ve tecrübesinin bir yansıması olarak inşaat pazarında ihtiyaç olan üstün bir ürün haline geldi. 3D bilgisayar teknolojisini kullanarak tasarım harikası ürünler yapan Güven bu konuda her zaman öncü konumda yer alıp ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Özellikle yarı römork ürün gamında V tip silobas, millenium tip silobas, damper, damper silobas, treylermikser v.s araçlar üreten firma Libya pazarında hak ettiği yeri almaktadır” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR