GÜVEN KANADA’YA KONTEYNIR SİLOBAS İHRACATINA BAŞLADI


Türkiye’nin ve bölgenin önde gelen lojistik araç ve treyler üreticisi İskenderun Güven A.Ş. ihraç kalamine Kanada’ya Konteynır silobası ihracata başladı.

İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde 42 yıldır faaliyet gösteren ve hazır beton, inşaat, çimento, hafriyat, gıda nakliyesinde kullanılmak üzere ürettiği lojistik araçlarıyla adından her zaman söz ettiren ülkenin lider treyler firması GÜVEN, küresel pazarda rekabet etmeye ve ürettiği nitelikli araçları dünyanın her köşesine göndermeye devam ediyor.

Güven Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kurucu Genel Müdürü Cemil Kirmit, özellikle granüllü ve taneli yapıda olan malzemelerin taşınması için gerekli araç ürettiklerini belirterek “İhracat yaptığımız ülkeler arasında Rusya, Ukrayna, Almanya, Kanada, Fransa, Umman, Libya, Özbekistan, K.Irak, S.Arabistan, Katar gibi ülkeler gelmektedir. Ürün yelpazemizde Silobas, Damper, Damper Silobas, Transmixer ve Treylermixer olan firmamızın yıllık 650 adet üretim kapasitesi bulunmaktadır” dedi.

‘ÜRETİMİ ARTTIRACAĞIZ’
Cemil Kirmit, Lojistik dünyasının olmazsa olmazlarından olan ve son yıllarda sürdürülebilir taşıma sisteminin bir parçası olan intermodal taşımacılık konusunda ürün gamına kattıkları “40 feet open top konteynır tip silobas” ile lojistik sektörünün ihtiyacını karşılamayı başardıklarını söyledi.

Güven olarak bu yıl ürettikleri (10 adet) 40 feet open top konteynır silobası INTERSAC / Kanada firmasına sevk ettiklerini vurgulayan kurucu Genel Müdür Cemil Kirmit “Farklı taşıma yöntemleriyle lojistik firmalarının çözüm ortağı olmaya ve ülkemiz adına katma değer yaratmaya devam etmekteyiz. İhraç ettiğimiz bu sayıyı 2020 yılı içinde 100 adede çıkarmayı hedeflemekteyiz. 2020 hedefleri arasında üretim kapasitemizi arttırmak, lojistik sektörüne daha fazla çözüm ortağı olmak ve mevcut olan ihracat ülkelerini daha da fazlalaştırmak şeklinde belirleyen firmamız ülkemiz bayrağını gururla dalgalandırmaya devam edecektir” diye konuştu.

‘En iyiler her zaman güvenle ilerler’ mottosuyla üretim yapan GÜVEN’in satış sonrasında müşterisine destek vermeye devam ettiğini sözlerine ekleyen Cemil Kirmit şunları kaydetti:
“Ürettiği kaliteli ürünlerin yanı sıra müşterilerine sunduğu finansman olanakları, yenilikçi ürünler, satış sonrası hizmet ve ileri seviyedeki müşteri memnuniyeti ile göz doldurmaktadır.”