AYAKKABI VE TERLİKLERİ ÇALDILAR


İskenderun Pınarbaşı Caddesi üzerinde bulunan apartman dairelerine aynı gün toplam dört hırsız girdi. Önceki gün Numune Mahallesi Pınarbaşı Caddesi üzerinde bulunan apartmana giren iki hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.

Gün içerisinde farklı saatlerde apartmana giren hırsızlar ayakkabılıkta bulunan markalı ayakkabıları ve terlikleri çaldıkları an kameraya yansıdı.

Apartman sakinleri sıkça yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle binaya güvenlik kamerası taktırdı. Apartman sakinleri ayakkabılarını bulamayınca güvenlik kamerasından görüntüleri izlemeye karar verdi.

Görüntüleri izleyen aileler gözlerine inanamadı. Evlerinin içerisinde gezer gibi iki kişi binayı gezerken biri de ayakkabılıkta bulunan markalı kaliteli ayakkabıları seçmeye çalıştı. İki kişilik ayakkabı hırsızları binadan ayrıldıktan sonra bir başka kişilerin binaya girerek aynı hırsızlık için geldikleri görüldü.

İki kişilik hırsızlık ekibi ayakkabı dolabını inceledi ve alması gerekenleri alıp kayıplara karıştılar. Ev sahibinin sesler üzerine kapıyı açması ile hırsızların binadan ayrılması görüntülere yansıdı.
Haber: Cuma KESEROĞLU