SORUN DİNLEDİLER, PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADILAR


Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Taygun Cantürk, Metin Açık, Hasan Ziya Hamidioğulları ile HATSU Genel Müdür Yardımcısı Muhammet İkbal Polat, 3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Kaplan ve İtfaiye Şube Müdürü Ahmet Serhat Beydilli, önce muhtarların sorunlarını dinlediler daha sonra personelin yeni yılını kutladılar.

Hatay Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri, İskenderun Ek Hizmet Binasında Payas ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunları ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Muhtarların talep ve isteklerini dinleyen yöneticiler, sorunların en kısa süre içerisinde çözülmesi için gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade ettiler. Yetkililer; Yeni Yıl’da İskenderun’da kurulması planlanan araç ve ekipman şantiyesinin hizmete girmesiyle Erzin, Dörtyol, Payas, İskenderun, Arsuz ve Belen ilçelerindeki sorunların zaman kaybı olmadan çözülmesini hedeflediklerini ifade ettiler.

Büyükşehir Belediyesi yöneticileri Muhtarlarla yaptıkları görüşmenin ardından ek hizmet binasındaki birimleri ziyaret ederek, çalışan personelin yeni yılını kutladılar. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yeni yıl mesajını ileten yöneticiler; vatandaşa hizmet konusunda büyük gayret gösteren ve özveriyle çalışan personelin aynı şevk ve azimle yeni yılda da çalışmalarını sürdüreceklerine olan inançları dile getirdiler. HABER MERKEZİ