İSTE’YE BÜYÜKŞEHİR ELİ DEĞİYOR!


Hatay Büyükşehir Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmalarını kentin her noktasında sürdürerek, hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk, İSTE Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli ile bir araya gelerek, üniversitenin altyapı ve üstyapı çalışmalarına katkı sundu.

Aynı anda Meydan mahallesinde de asfalt çalışmalarına başlayan HBB, İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) içinde beton asfalt serimine başladı. Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, ilk olarak PMT(temel tabaka) serimi gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk; öğrencilerin, akademisyenlerin ve vatandaşların kampüs içi ulaşımda sıkıntı yaşamaması için yapılan çalışmanın en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Cantürk, ayrıca üniversite dışında yurtların olduğu sokakta yaşanan altyapı aksaklıkların da giderileceğini bildirdi.

İskenderun ve çevresinde, HBB’nin sorumluluk alanı içerisinde her soruna anında müdahale ederek, duyarlılık gösteren Cantürk, gerek okullarda gerekse askeri bölgelerde de asfaltlama çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Her mahalle eşit hizmet götürmenin bilinciyle hareket eden Cantürk, “Başkanımız Sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçenin her mahallesine eşit hizmet götürüyoruz, kurumlarımıza da yardımcı oluyoruz. Bu çalışmalar içinde gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi ekibimize, HATSU ekibimize ve Belediye çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

İSTE Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli de, HBB Başkanı Lütfü Savaş nezdinde, Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk’e teşekkür ederek, büyükşehrin çalışmalarından memnun olduklarını vurguladı.
Haber: Yılmaz AKPINAR