İSKENDERUN’UN ÇINARLARI KAHVALTIDA BULUŞTU


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” münasebetiyle gerçekleştirilen kahvaltı programına katıldı.

İskenderun Belediyesi ev sahipliğinde 3 Nolu Sosyal Tesis’de düzenlenen kahvaltı programına; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Şehit Ahmet Tor Kışlası Komutanı Piyade Albay Ragıp Taygan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, M. Ali Dokuzoğlu ve Doç.Dr.Ayşe Nesin Oğuzhan Akkoca ile mahalle muhtarları ve elleri öpülesi saygıdeğer büyüklerimiz katıldı.

Kaymakam Yönden, hayat tecrübeleriyle bizlere yol ve nizam gösteren, geçmişin tanığı ve bugünlerimizin mimarları olarak gördüğümüz elleri öpülesi saygıdeğer büyüklerimiz ile yakından ilgilenerek, herhangi bir istek yada ihtiyaçları olup olmadığı yönünde hasbihal etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise masaları tek tek dolaşarak, çınarlarımızla sohbet etti. Başkan Tosyalı, “Kıymetli protokol üyelerimiz ile birlikte başlarımızın tacı büyüklerimiz ile belediyemizin 3 Nolu sosyal tesislerinde yaşlılar günü dolayısı ile kahvaltı programında bir araya geldik. Büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR