DAHA HUZURLU BİR İSKENDERUN İÇİN..


İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, ilçede güvenlik önlemlerinin artırılması yönünde çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, şehrin huzur ve güvenliği konusunda önemli çalışmalar yapıyor.

‘DENETİMLERİ SIKI TUTUYORUZ’
Güneş, Okul çevrelerinde gerekli tedbirleri alarak, öğrencilerin her hangi bir madde bağımlılığı alışkanlığı kazanmamaları için gereken tedbirlerin alındığını ve sıkça denetim yapıldığını aktardı.

Polis ve medya ilişkilerinin de konuşulduğu ziyarette Emniyet Müdürü Güneş, İskenderun Basınının kente karşı duyarlılığını takdir ettiğini belirterek elele huzurlu bir İskenderun için çalışacaklarını söyledi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Cıncık, basının huzurlu bir kent için emniyetle iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

İSKENDERUN POLİSİ FEDAKARCA ÇALIŞIYOR
İGC Başkanı Cıncık, “İskenderun huzurlu bir şehir ise, bunda emniyet mensuplarının katkısı yadsınamaz. Başta emniyet müdürümüz olmak üzere tüm emniyet çalışanlarının gece gündüz özverili çalışmaları ile güvenli bir şehir olmaktayız. Şehre huzurun kazandırılması ve sürdürülmesinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR